ALOHA

Ik ben Perry en zag het eerste levenslicht in 1975. Vanaf die tijd woon ik in een woonboot ergens in de wateren van Nederland. Inmiddels alweer een tijdje met vrouw en 2 kinderen ( waarvan 1 autist). Ik ben Yoga docent en Mindfulness trainer en op dit moment run  ik een eigen Yoga & Mindfulness studio.

Vrijheid ten top, en dat is nou net waar ik naarstig op zoek ben geweest “vrijheid” maar in hoeverre ben je vrij?  Levensvragen stellen en filosoferen is wat ik van nature doe. Of dat altijd even makkelijk is weet ik niet, het zou denk ik ook makkelijker zijn om gewoon maar te doen wat er van je verwacht word zonder daar al te veel over te morren.

 

Maar gelukkig kan ik meer dan dat, ik kan (kon) namelijk bijna alles, in mijn leven heb ik al van alles geprobeerd en gedaan. En als ik het niet kon, dan ging ik er voor zorgen dat ik het leerde. Mits ik er interesse in had natuurlijk.

 

Zo heb ik tal van baantjes gehad voordat ik eindelijk eens voor mezelf ging beginnen, als timmerman nog wel. Ja echt, zo heb ik jarenlang gezwoegd op bouwerijen en koffie gedronken met stoere mannen in vieze bouwketen. Ook ben (was) ik muzikant in diverse punk / hardcore bands waarin in met mijn brullende gitaar en schreeuwerige stem kleine zaaltjes onveilig maakte in Europa. Ik begon met tatoeëeren, iets wat ik supercool vond om te doen maar nadat mijn carrière als tatoeëerder, timmerman en muzikant in het water vielen wegens een kapotte pols, wist ik het even niet meer zo goed.

 

Dus ging ik na een tijdje maar T-shirts drukken, iets wat ik in mijn twintiger jaren ook al een gedaan had voor een baas….leuke hobby totdat het uitgroeide tot een goed lopend bedrijf waar ik me door mijn aandoeningen na een paar jaar weer eens in een lichamelijke burn-out gewerkt had. Ook hier moest ik mee stoppen.

 

Dit zijn nu mooie voorbeelden van wandelen op het verkeerde pad.

 

Tja en dan? Razendsnel weer terug naar Yoga, iets waar ik jaren daarvoor veel baat bij heb gehad….Tijdens een lange revalidatie periode ben ik meteen maar een opleiding tot Yoga docent gaan volgen. Geen goede combi zal ik je zeggen maar wel eentje die op dat moment nodig was en na twee jaar was ik er klaar voor om mijn nieuwe weg te bewandelen.

 

 

Via dit blog wil ik jou als lezer inspireren, vermaken en zelfs helpen bij bepaalde problemen waar we als mens tegen aan lopen.

Ik deel met jou mijn weg en mijn ervaringen, geef je tips om ook jou te helpen naar een beter en (gelukkiger leven) want je bent namelijk niet alleen op deze wereld met gedoe. Iedereen beleeft namelijk zijn eigen shit, daarom is dit blog niet bedoeld om alleen maar happiness en gelukkig leven uit te stralen. Nee dit is blog is bedoeld om jou te helpen om te gaan met met van alles waar ik zelf tegen aan gelopen ben. Waar ik oplossingen voor gevonden heb en deel ik dingen die mij geholpen hebben op weg naar een gelukkiger, bewuster en leuker leven.

 

Als begin veertiger durf ik te zeggen dat ik de nodige levens ervaring wel heb opgedaan.

Zo lijd ik namelijk aan chronische pijn in de vorm van Fibromyalgie / Syndroom van Tietze / ben ik hoog sensitief en heb ik volgens de norm ADD dat is ADHD zonder D.

Heb diverse traumatische ervaringen in mijn jeugd gehad, en rond mijn 35 zijn bepaalde lichamelijke klachten langzaam gaan ontstaan. Dit door chronische stress en door lekker eigenwijs nooit de traumatische gebeurtenissen te hebben verwerkt. (ik dacht namelijk dat ik het zelf wel kon)

Uiteindelijk kwam de welbekende “Man met Hamer” die na een paar harde klappen de uiteindelijke K.O. stoot geeft en je het daar verder mee mag doen, voor de rest van je leven.

 

En al met al ben ik “Man met Hamer” dankbaar. Mijn leven is inmiddels opnieuw ingevuld en ben stukken gelukkiger dan dat ik ooit ben geweest.

 

Ik wens jou veel lees plezier en hoop je hier en daar mee te kunnen inspireren en misschien wel helpen!

 

Doe je best en neem je gezondheid en je leven in je eigen handen!

 

Perry

 

O en zie je taalfouten en mis berekeningen? Ik heb namelijk ook een vorm van Dyslectie en Dyscalculie, daarbij ben ik ook nog eens linkshandig.

Allemaal elementen voor een leuk en spannend leven!